Valorile noastre

Valorile noastre

Cu peste douazeci de ani de experienta si expertiza, Industrial Montaj este in Romania printre cele mai importante firme din domeniul de constructii, montaj si intretinere a instalatiilor industriale. Acordăm o mare importanţă pentru cultura noastră organizaţională, caracterizată prin: valorile muncii, respectul pentru oameni, angajati ai Industrial Montaj.

Motivati de îndrăzneala si stabilitatea noastra, anticipam, planificam, optimizam şi inovam, in scopul de a aduce noi soluţii satisfăcătoare pentru a raspunde problemelor clientilor nostri.

Calitatea muncii noastre, respectul pentru mediul înconjurător şi siguranţa in munca sunt obiectivele noastre principale în desfăşurarea activităţii. Compania noastra este dotata cu mijloace performante, consolidand competitivitatea şi ascultarea clienţilor noştri, astfel încât să dam sens cerinţelor lor şi pentru a putea răspunde la problemele acestora.

Punerea în aplicare cu succes a valorilor si principiilor noastre sunt fundamentale pentru ca societatea să avanseze, consolidand satisfacţia clienţilor şi mândria în echipele noastre.