Valorile noastre

Valorile noastre

Cu peste douazeci de ani de experienta si expertiza, Industrial Montaj este in Romania printre cele mai importante firme din domeniul de constructii, montaj si intretinere a instalatiilor industriale. Acordăm o mare importanţă pentru cultura noastră organizaţională, caracterizată prin: valorile muncii, respectul pentru oameni, angajati ai Industrial Montaj.

Motivati de îndrăzneala si stabilitatea noastra, anticipam, planificam, optimizam ÅŸi inovam, in scopul de a aduce noi soluÅ£ii satisfăcătoare pentru a raspunde problemelor clientilor nostri.

Calitatea muncii noastre, respectul pentru mediul înconjurător ÅŸi siguranÅ£a in munca sunt obiectivele noastre principale în desfăşurarea activităţii. Compania noastra este dotata cu mijloace performante, consolidand competitivitatea ÅŸi ascultarea clienÅ£ilor noÅŸtri, astfel încât să dam sens cerinÅ£elor lor ÅŸi pentru a putea răspunde la problemele acestora.

Punerea în aplicare cu succes a valorilor si principiilor noastre sunt fundamentale pentru ca societatea să avanseze, consolidand satisfacÅ£ia clienÅ£ilor ÅŸi mândria în echipele noastre.